iPhone-urile de anul acesta ar putea fi lansate în noi variante coloristice

Seria de smartphone-uri Apple din 2018 ar putea fi şi cea mai bogată din punct de vedere al ofertei coloristice de până acum, nu doar ca număr de dispozitive.

Conform analistului Ming-Chi Kuo, responsabil an de an de cea mai mare parte a informaţiilor neoficiale dar ulterior confirmate legate de dispozitivele mobile Apple, compania americană va oferi de la început noile modele în mai multe culori decât o făcea până acum.

Astfel, iPhone-ul cel mai mare, cu ecran de 6,5 inch, ar urma să fie lansat în alb, negru şi o nouă nuanţă aurie. De asemenea, modelul de 6,1 inch ar putea fi disponibil încă de la lansare în alb, gri, roşu, albastru şi portocaliu.

Ar fi pentru prima oară când smartphone-urile Apple vor fi disponibile într-o gamă coloristică atât de variată. În mod tradiţional, Apple lăsa culorile pe seama carcaselor de iPhone pe care le comercializa.

Conform informaţiilor actuale, anul acesta Apple va lansa şi cea mai bogată serie de iPhone-uri de până acum. Acelaşi Ming-Chi Kuo a declarat în urmă cu câteva luni şi susţine în continuare pe baza informaţiilor avute de la producătorii de componente pentru iPhone că Apple va lansa anul acesta trei modele noi.

Astfel, în afară de o versiune nouă de iPhone X cu ecran de 5,8 inch, ar trebui să mai fie lansate un model cu ecran LCD de 6,1 inch şi un presupus iPhone X Plus dotat cu ecran OLED de 6,5 inch şi suport dual-SIM.

De asemenea, informaţiile de până acum vorbesc despre un preţ cu până la 200 de euro mai mic pe care Apple ar putea să-l practice pentru versiunea de 5,8 inch a noului iPhone X.

Noile modele de iPhone sunt lansate de Apple în mod tradiţional în luna septembrie, iar anul acesta nu ar trebui să constituie o excepţie.

 

 

news.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *