L-ați văzut? Un bărbat de 82 de ani cunoscut cu afecțiuni medicale este dat dispărut

În data de 12.07.2022, ora 21:22,  poliţiştii din cadrul Poliției Orașului Hațeg, au fost sesizate prin SNUAU 112 cu privire la faptul că, la data de 12.07.2022, în jurul orelor 14:00, socrul său, BAȘIU TRAIAN, în vârstă de 82 ani, cunoscut cu afecţiuni medicale respectiv demență, a părăsit în mod voluntar locuința de domiciliu situată în comuna Pui, deplasându-se într-o direcție necunoscută iar până în momentul de față nu a mai revenit.

În momentul plecării voluntare de la domiciliu, BAȘIU TRAIAN purta următoarele  articole vestimentare: pantaloni din stofă de culoare neagră, bluză  de culoare gri,  vestă de culoare verde și șapcă.

De asemenea, acesta prezintă următoarele semnalmente: înălțime aproximativ 1,80 m, păr cărunt, barbă de culoare albă cu aspect neîngrijit, greutate aproximativ 70 kg, fața alungită, ochi albaștri,  nu prezintă semne particulare sau tatuaje.

 

Din momentul primirii sesizării, poliţiştii hunedoreni au demarat activităţi specifice în scopul depistării persoanei dispărute, care a fost dat în urmărire naţională.

Poliţiştii continuă activităţile investigative şi de căutare şi le solicită tuturor celor care deţin informaţii utile depistării celui în cauză să apeleze de urgenţă Poliţia la numărul unic 112.

 

IPJ Hunedoara

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *