RESPECT. Hunedoreanul Siegfried Mureșan a fost ales vicepreședinte al Partidului Popular European (PPE)

Hunedoreanul Siegfried Mureșan, europarlamentar liberal, a fost ales din nou în funcția de vicepreședinte al Partidului Popular European, cea mai mare structură politică europeană în acest moment, la Congresul PPE care a avut loc la Rotterdam. Realegerea lui Siegfried Mureșan în structura de vârf a PPE este rezultatul unei activități politice de mare valoare pe care cei care urmăresc politica românească și europeană o cunosc foarte bine.

Hunedoreanul Siegfried Mureșan (așa ne/ le place hunedorenilor să-l ținem/ țină aproape, deși munca lui și dezvoltarea carierei politice nu datorează mare lucru județului de unde vine! ca să fim sinceri) s-a remarcat mereu printr-un discurs aplicat, de politician care știe mereu despre ce vorbește. Implicat în structurile politice europene de mult timp, respectat, mai ales în Germania, unde a făcut vreme bună figură deosebită alături de importanți politicieni, inteligent și educat, Siegfried Mureșan este cel mai aproape de modelul pe care, personal, l-aș propune pentru politicianul român respectabil.

Ca opinie strict personală, din politicienii români implicați în Parlamentul European, în frunte sunt doi hunedoreni de toată isprava pe care îi respect pentru tot ce au făcut bun pentru România: Iuliu Winkler (UDMR) și Siegfried Mureșan (PNL), ordinea fiind dată de experiență și implicare de-a lungul timpului.

Așadar, nu am nici o emoție în a susține că succesul lui Siegfried Mureșan, reales vicepreședinte al Partidului Popular European (PPE), e un lucru demn de admirație și folositor și pentru politica europeană de mâine, și pentru politica românească ce ar putea deveni.Succes, Siegfried Mureșan!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *