Minoră de 17 ani dată dispărută de câteva zile

UPDATE – În urma activităţilor întreprinse, la data de 15 iunie 2022, poliţiştii au depistat,  pe raza municipiului Deva, minora în vârstă de 17 ani, din Hunedoara, a căreia plecare voluntară a fost reclamată poliţiştilor la data de  12 iunie 2022, de către concubinul minorei.

Minora nu a fost victimizată pe perioada plecării voluntare şi a fost  depusă la Centrul Primiri Minori în Regim de Urgență Deva.

 

În data de 12 iunie 2022, în jurul orei 15:35, Poliția Municipiului Hunedoara a fost sesizată de un bărbat din localitate  cu privire la faptul că CIURAR ALEXANDRA (foto), în vârstă de 17 ani, cu care are o relaţie de concubinaj, a plecat de la locuinţa sa (respectiv de la o baracă situată pe malul râului Cerna), din data de 11 iunie 2022, iar de atunci nu mai știe nimic despre aceasta.

Poliţiştii care s-au deplasat la fața locului au stabilit că minora a plecat în data de 11 iunie a.c. de la locuinţa bărbatului  în timp ce acesta dormea, motiv pentru care acesta nu  cunoaște cu certitudine   ce obiecte de îmbrăcăminte purta aceasta când a plecat, însă ultima dată când a văzut-o purta un trening negru, fără înscrisuri, un tricou roșu cu scris alb în zona pieptului și pantofi sport  albi.

Semnalmente: înălțime 1,55 m, aproximativ 45 kg., păr brunet, ochi căprui, constituție slabă, tatuaj cu mai multe litere pe dosul palmei drepte (ca semn particular îi lipsește un dinte frontal).

Din momentul primirii sesizării, poliţiştii hunedoreni au demarat activităţi specifice în scopul depistării minorei, care a fost dată în urmărire naţională.

Poliţiştii continuă activităţile investigative şi de căutare şi le solicită tuturor celor care deţin informaţii utile depistării celei în cauză, să apeleze de urgenţă Poliţia la numărul unic 112.

 

IPJ Hunedoara

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *