IPJ Hunedoara:16 posturi de poliţişti şi 3 de personal contractual scoase la concurs

Mâine, 19 ianuarie 2018, este ultima zi în care cei interesaţi pot depune  cereri la sediul I.P.J. Hunedoara, în vederea participării la concursul de încadrare din sursă externă. Până în momentul de faţă, peste 60 de candidaţi au depus cereri la sediul I.P.J. Hunedoara, în vederea participării la concursul de ocuparea a unui din cele 16 posturi de poliţişti şi 3 de personal contractual, scoase la concurs.

 La data de 11 ianuarie a.c., au debutat înscrierile la concursurile organizate de Inspectoratul de Poliţie Judeţean Hunedoara, pentru încadrarea, din sursă externă a unui număr de 16 posturi, din care 7 de ofiţeri  de poliţie (un post de ofiţer la Serviciul de Investigare a Criminalităţii Economice, 2 posturi de ofiţer la Serviciul Rutier,2 posturi de ofiţer la Serviciul Comunicaţii şi Informatică, un post de ofiţer la Serviciul Resurse Umane şi un post de ofiţer prin reîncadrare, la Biroul de Investigaţii Criminale Hunedoara),  9 de agenţi de poliţie  (2 posturi de agent  în cadrul Serviciului Ordine Publică, 2 posturi de agent  în cadrul Serviciului Financiar, un post de agent în cadrul Serviciului Resurse Umane, 3 posturi de agent în cadrul Serviciului Logistic şi un post de agent  în cadrul Serviciului Cazier Judiciar, Statistică şi Evidenţe Operative) precum şi un post de referent în cadrul Serviciului Ordine Publică, un post de referent în cadrul Poliţiei Oraşului Haţeg şi un post de muncitor calificat în cadrul Serviciului Logistic.

Până în momentul de faţă, 68 de tineri au depus cereri la sediul I.P.J. Hunedoara, în vederea participării la concursul de ocupare a uneia dintre funcțiile disponibile prin încadrare directă.

Informaţii suplimentare privind  condițiile pe care trebuie să le îndepliniți și actele care sunt necesare la înscriere se pot obţine la sediul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Hunedoara – Serviciul Resurse Umane, situat în municipiul Deva, str. Mihai Eminescu, nr.130, judeţul Hunedoara, la telefon nr. 0254/206722 int. 20113, 20114, 20118, 20509, sau pe site-ul I.P.J. Hunedoara – https://hd.politiaromana.ro/, Secțiunea carieră  – Posturi scoase la concurs.

 

Biroul de presă – IPJ Hunedoara

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *