ITM Hunedoara nu își întrerupe activitatea cu publicul

Inspectoratul Teritorial de Muncă Hunedoara nu își suspend activitatea cu publicul. În schimb, trebuie păstrate o serie de măsuri. ITM Hunedoara anunţă o serie de măsuri în vederea prevenirii accidentelor de muncă, a bolilor profesionale sau a îmbolnăvirilor în toate aspectele legate de muncă.

Activitatea de comunicare și relații cu publicul a Inspecției Muncii nu va fi întreruptă, însă siguranța tuturor este cea mai importantă în contextul actual. Astfel, recomandăm publicului să evite deplasările care nu sunt obligatorii și să se limiteze la cele strict necesare. Pentru depunerea documentelor, persoanele fizice și juridice au la dispoziție mijloace de comunicare indicate pe site-ul Inspecției Muncii”, arată ITM Hunedoara.

Sesizările potfi depuse pe https://www.inspectiamuncii.ro/buletin-informativ, https://www.inspectiamuncii.ro/petitii-si-sesizari și, pentru inspectoratele teritoriale de muncă, la adresa https://www.inspectiamuncii.ro/contact.

Totodată adresele directe de e-mai alte ITM Hunedoara pentru petiţii, sesizări şi informaţii de interes public sunt: itmhunedoara@itmhunedoara.ro si sorin.istrate@itmhunedoara.ro

”Precizăm că ITM Hunedoara va verifica în continuare, cu responsabilitate, modul în care angajatorii respectă prevederile legale în vigoare, în domeniile de competenţă”, mai arată ITM Hunedoara.

Colaborator

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.