Jandarmii hunedoreni au mobilat o casă

Jandarmii hunedoreni nu își uită promisiunile. La finalul anului trecut, jandarmii hunedoreni au adus o rază de bucurie unei familii numerose din municipul Orăştie. În total sunt 11 suflete, 2 părinţi şi 9 copii cu vârste cuprinse între 3 şi 16 ani, ce locuiesc într-o casă cu 2 camere, o baie şi o anexă.

La finalul vizitei din anul precedent, jandarmii le-au promis celor mici că nu îi vor uita şi se vor întoarce. Au păstrat legătura cu părinții, care au spus că şi-ar dori foarte mult să amenjeze o baie şi bucătărie pentru cei mici, însă nu au posibilităţi materiale.

Impresionați, jandarmii au revenit. Cu un camion încărcat cu cele necesare. Jandarmii au umplut un camion cu mobilier, aparate electrocasnice şi materiale de construcţii. Unele din aceaste produse, în stare bună de funcţionare, au fost donate de către jandarmi, iar altele au fost achiziţionate cu fonduri provenite din donaţii.

„Ne-am fi dorit să ajungem cu mult mai devreme, dar numeroasele misiuni din acest an, precum şi dorinţa de a realiza un cadou complet, ne-a determinat să venim aproape de finalul anului” a fost mesajul unui jandarm care a ajuns în curtea casei ce s-a umplut de bucuria celor mici. În urmă cu o săptămână, când jandarmii au anunţat că vor reveni şi va trebui un spaţiu în care să depoziteze produsele, mama micuţilor le-a zis: „ne-ar prinde bine şi nişte alimente, dar vă rugăm să nu aduceţi  multă carne, deşi copiilor le-ar fi foarte necesară, pentru că nu avem frigider unde să o păstrăm, cel vechi s-a stricat””,arată IJJ Hunedoara.

Acum numeroasa familie din Orăștie are un aparat frigorific nou în care pot fi păstrate produsele perisabile.

Deși au posibilități financiare reduse, părinții se preocupă ca cei mici să aibă condiții de locuit. Cu produsele aduse de jandarmi vor continua să amenajeze baia şi bucătăria. Iar alimentele se vor regăsi pe masa de sărbători.

„Suntem siguri că la următoarea vizită bucătăria şi baia vor fi funcţionale. Am lăsat o familie fericită şi unită, precupată ca cei mici să primescă o educaţie bună. Împreună putem face o casă şi un viitor mai bun. Nouă, jandarmilor, ne pasă”, mai arată IJJ Hunedoara.

 

 

Colaborator

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *