Jucării pentru copiii unei grădinițe, printr-un proiect derulat de Crucea Roșie

Cele mai de actualitate personaje din desenele animate și multe alte jucării au ajuns la copiii unei grădinițe din Petroșani. Un parteneriat derulat de Societatea Națională de Cruce Roșie și cunoscutul producător și distribuitor de jucării Noriel le-a adus copiilor de la Grădința PP3 din cartierul Aeroport al municipiului Petroșani, zeci de pachete cu jucării noi

 ”Este vorba despre o acțiune generoasă a Crucii Roșii. Împreună cu doamna director Lucia Muntean, noi am decis ca aceste jucării să ajungă aici, la copiii de la Grădinița PP3 din cartierul Aeroport. Eu cred că e o inițiativă mai mult decât binevenită și strigătele de bucurie, aplauzele și zâmbetele cu care am fost primiți astăzi de către copiii de la grădinița din Aeroport sunt răspunsul categoric că nu am greșit când am, luat această decizie”, a declarat Tiberiu Iacob Ridzi, primarul municipiului Petroșani.

Primarul municipiului Petroșani spune că a fost aleasă această grădiniță pentru a beneficia de această donație, având în vedere numărul mare de copii care frecventează această grădiniță, dar și faptul că mulți dintre aceștia provin din familii cu venituri modeste. Acesta a mai precizat, de asemenea, că anul acesta, administrația locală de la Petroșani a făcut investiții semnificative la această grădiniță.

Colaborator

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.