Județul Hunedoara, reprezentat în SUA

Eleva Colegiului Național de Informatică Carmen Sylva din Petroșani, Emilia Slavu a reprezentat România la concursul Microsoft Office Specialist din Statele Unite ale Americii.

„Cei trei magnifici Microsoft Office Specialist din Romania – au primit felicitarile @Certiport si @Microsoft pentru ca sunt printre cei 160 cei mai buni utilizatori de Word, Excel si PowerPoint din lume! Amazing kids!!!! Gabriel Stanciu, Stefania Potop, Emilia Slavu”, arată Colegiul Național de Informatică Carmen Sylva din Petroșani.

În acest an, finala competiției naționale a desemnat trei elevi pentru a reprezenta România la  finala mondială a competiției, care s-a desfășurat la Anaheim, California, la finalul lunii iulie 2022.

Reprezentanții României au fost: Categoria Excel 2019 – Emilia Slavu, Colegiul Național de Informatică ”Carmen Sylva” Petroșani, calificată cu 1000 de puncte și un timp de 1035 secunde; Categoria Word 2019 – Gabriel Stanciu, Colegiul Național „Ion Luca Caragiale” Ploiești, calificat cu 1000 de puncte și un timp de 1884 de secunde; Categoria PowerPoint 2019 – Ștefania Potop, Liceul Simion Mehedinți, Vidra, calificată cu 850 de puncte și un timp de 2049 de secunde.

Competiția Microsoft Office este singura competiție din lume acreditată de către Microsoft care oferă o platformă unică de testare astfel încât care elevii și studenții din întreaga lume își poată demonstra experiența cu instrumentele Microsoft Office.

 

Monika BACIU

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *