Klaus Iohannis a convocat o şedinţă de lucru cu premierul Florin Cîţu şi cu miniştrii Educaţiei, Sănătăţii, precum şi cu secretarul de stat Raed Arafat

Preşedintele Klaus Iohannis a convocat, joi, de la ora 16.00, o şedinţă de lucru cu premierul Florin Cîţu şi cu miniştrii Educaţiei, Sănătăţii, precum şi cu secretarul de stat Raed Arafat şi cu Directorul Centrului Naţional de Supraveghere şi Control al Bolilor Transmisibile din cadrul Institutului Naţional de Sănătate Publică, posibile teme de discujţie fiind vaccinarea anti-COVID a cadrelor didiactice şi modul în care ar urma să se desfăşoare cursurile în cele de-al doilea semestru al anului şcolar.

Administraţia Prezidenţială a anunţat, joi, că preşedintele Klaus IOhannis va avea, de la ora 16.00, o şedinţă de lucru cu premierul Florin Cîţu şi membri ai Guvernului.

Vor participa ministrul Sănătăţii, Vlad Voiculescu, ministrul Educaţiei, Sorin Cîmpeanu, şeful Departamentului pentru Situaţii de Urgenţă, secretar de stat în Ministerul Afacerilor Interne, Raed Arafat, şi Directorul Centrului Naţional de Supraveghere şi Control al Bolilor Transmisibile din cadrul Institutului Naţional de Sănătate Publică, dr. Adriana Pistol.
În 15 ianuarie începe cea de-a doua etapă din Strategia naţională de vaccinare împotriva coronavirus, cea în care sunt încadraţi vârstnicii de peste 65 de ani, cei cu boli cronice şi personalul din domenii considerate esenţiale pentru funcţionarea statului.
De asemenea, ministrul Educaţiei, Sorin Cîmpeanu, a anunţat că se va face o analiză împreună cu specialiştii şi se va decide modul în care va continua şcoala după data de 8 februarie.
Până în 15 ianuarie, angajaţii din învăţământ au termen să-şi exprime disponibilitatea de a se vaccina în cadrul celei de-a doua etape de vaccinare.
news.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *