Klaus Iohannis susţine o conferinţă de presă miercuri, de la ora 18.00, la Palatul Cotroceni

Preşedintele Klaus Iohannis va susţine o conferinţă de presă miercuri la Palatul Cotroceni, de la ora 18.00, transmite Administraţia Prezidenţială. Şeful statului are o întrevedere cu premierul Ludovic Orban şi cu ministrul Justiţiei Cătălin Predoiu, iar tema principală este corectarea legilor justiţiei.

Potrivit agendei, şeful statului are o întâlnire, la ora 14.00 şi cu reprezentanţii Coaliţiei pentru Dezvoltarea României.

Pe 26 august, preşedintele Iohannis afirma că Legile Justiţiei au fost „ciuntite” de PSD şi că social-democraţii au încercat să pună mână pe justiţie şi să o controleze politic, însă nu au reuşit, pentru că românii s-au exprimat la referendumul pe Justiţie.

Ministrul Justiţiei va avea la rândul său o conferinţă de presă miercuri, la ora 19.00, la sediul instituţiei în care va prezenta modificările propuse la Legile Justiţiei, respectiv Legea 303 privind statutul judecătorilor şi procurorilor, Legea 304/2004 privind organizarea judiciară şi Legea 317/2004 privind Consiliul Superior al Magistraturii, a anunţat Ministerul Justiţiei.

Preşedintele Iohannis susţine, de la începutul lunii august, săptămânal, în fiecare miercuri conferinţe de presă în care vorbeşte despre teme de actualitate.

 

news.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.