L-aţi văzut?

În data de 10.08.2021, în jurul orei 13:40, poliţiştii din cadrul Secției de Poliție Rurală Șoimuș au fost sesizaţi de către o femeie din comuna Hărău cu privire la faptul că, la data de 07.08.2021, în jurul orei 20:00, fiul acesteia, LĂCĂTUȘ NARCIS DANIEL (foto), de 36 ani, domiciliat în  municipiul Arad, a părăsit voluntar locuința unde domicilia fără forme legale, din comuna Hărău și nu a mai revenit (iar telefonul acestuia este închis).

Totodată, femeia a mai precizat faptul că a fost informată de către fosta concubină a fiului său că acesta ar fi fost văzut într-un parc din Arad.

La data de 07.08.2021, bărbatul a părăsit locuința purtând o pereche de pantaloni, tip jeans de culoare negru, o bluză cu mânecă lungă, de culoare închisă și o pereche de încălțăminte sport de culoare neagră cu alb.

Semnalmente: înălțime: 170 cm, greutate: 66 kg., păr de culoare negru, drept, ochi căprui. Tatuaje: pe brațul drept prezintă un tatuaj tip tribal, iar pe brațul stâng un tatuaj tip inimă săgetată.

Din  momentul primirii sesizării, poliţiştii hunedoreni au demarat activităţi specifice în scopul depistării celui în cauză,  care a fost dat în urmărire naţională.

Poliţiştii continuă activităţile investigative şi căutare şi le solicită tuturor celor care deţin informaţii utile depistării bărbatului, să apeleze de urgenţă Poliţia la numărul unic 112.

 

IPJ Hunedoara

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *