L-ați văzut? O femeie, din Petroșani, își caută soțul plecat la muncă în străinătate

În data de 10 aprilie 2024, în jurul orei 16:35, Poliția Municipiului Petroșani a fost sesizată de o femeie cu privire la faptul că nu mai știe nimic de soțul său, BURDEA ION, de 44 de ani, din Petroșani, care lucrează ca șofer în străinătate. Femeia a precizat că, la data de 07 aprilie a.c., a discutat cu soțul său, care i-a spus că s-ar afla în Suedia, după care nu l-a mai putut contacta telefonic.

Semnalmente: înălțime de aproximativ 1,80-1,85 m., constituție atletică, greutate aproximativ 85-90 kg., față ovală, păr scurt, de culoare șaten-închis, ochi căprui, poartă ochelari, barbă scurtă și mustață scurtă, nu are tatuaje, însă are o cicatrice la degetul arătător al mâinii stângi, ca urmare a unei accidentări în gospodărie.

Din momentul primirii sesizării, polițiștii au desfășurat mai multe activități investigative, în vederea depistării bărbatului, care a fost dat în urmărire națională.

Polițiștii continuă activitățile specifice și le solicită celor care dețin informații utile, să se adreseze celei mai apropiate unități de poliție sau să apeleze numărul unic  de urgență 112.

 

 

 

IPJ Hunedoara

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *