L-ați văzut? Minor de 16 ani, a fost dat dispărut

La data de 06.09.2021, în jurul orei 18:50, Poliția Municipiului Orăștie a fost sesizată cu privire la faptul că, în data de 06.09.2021, cetățeanul afgan NOORYSTANY ZUBAIR (foto), în vârstă de 16 ani, care se afla instituționalizat în rețeaua de case familiale Orăștie, a beneficiat de un bilet de ieșire în oraș în intervalul orar 16:00 – 18:00, însă nu a mai revenit în centru.

Tânărul are următoarele semnalmente: înălțime 1,78 m, greutate aproximativ 60 kg., ten mulatru, constituție astenică, față ovală, ochi negri, păr brunet.

În momentul plecării voluntare, minorul era îmbrăcat în haine de culoare neagră, pantofi sport de culoare albă și avea un rucsac de culoare verde.

Din momentul primirii sesizării, poliţiştii hunedoreni au demarat activităţi specifice în scopul depistării tânărului, care fost dat în urmărire naţională.

Poliţiştii continuă activităţile investigative şi căutare şi le solicită tuturor celor care deţin informaţii utile anchetei, să apeleze de urgenţă Poliţia la numărul unic 112.

 

 IPJ Hunedoara

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *