La Petrila, în Valea Jiului: “Să trimitem copiii la școală!”

Campania “Să trimitem copiii la școală!”, susținută de Organizația Femeilor Liberale din Hunedoara, finanțată din resurse proprii ale membrelor, din donații și sponsorizări, derulează pe parcursul lunii septembrie cea de a șaptea ediție, pe întreg cuprinsul județului.

Vineri, la Petrila în Valea Jiului, 35 de copii au primit de la liberali ghiozdane cu rechizite pentru a merge la școală. Acțiunii doamnelor liberale li s-au alăturat, an de an, din ce în ce mai mulți colegi liberali, dar și cetățeni neimplicați politic, astfel încât acțiunea “Să trimitem copiii la școală” a depășit cadrul PNL, generând o mișcare semnificativă de combatere a abandonului școlar în rândul cetățenilor județului, prin conștientizarea importanței eucației pentru individ și pentru comunitate și prin sprijin financiar.

Inițiatoarea campaniei, senatoarea Carmen Hărău, președinte OFL Hunedoara, a declarat:
“Mă bucur în fiecare an să constat un interes din ce în ce mai mare pentru această acțiune. Dacă nu aș fi decis să intru în politică în anul 2012, probabil că ea ar fi rămas cantonată în cadrul grupului de firme unde sunt acționar, căci acolo am inițiat acest tip de ajutor pentru școlari precum și sistemul de burse în regim privat, încă din anul 1995. Le mulțumesc colegilor liberali, de această dată celor din Petrila, domnului președinte Ilie Păducel, pentru sprijinul acordat!”

Susținători ai candidaturii lui Klaus Iohannis pentru obținerea unui nou mandat, liberalii s-au aflat permanent alături de președinte și în campania România Educată.

 

Monica Pană

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.