Legitimații studențești recunoscute în peste 130 de țări

Universitatea de Medicină şi Farmacie „Carol Davila” anunţă, luni, că legitimaţiile studenţilor se modernizează, în cadrul unui proiect UNESCO. Documentele vor fi recunoscute în peste 130 de ţări şi vor aduce titularilor reduceri şi beneficii care pot ajunge şi la 7.000 de lei anual.

„Începând chiar din acest an academic, legitimaţiile studenţilor UMFCD vor face parte din cadrul programului ISIC (International Student Identity Card). Astfel, noile legitimaţii UMFCD se vor bucura de recunoaştere la nivel global (în peste 130 de ţări), vor face parte dintr-un proiect UNESCO şi vor oferi studenţilor acces la o super reţea de reduceri şi beneficii atât în ţară cât şi în străinătate”, a transmis, luni, UMFCD , într-un comunicat de presă.

Potrivit documentului, studenţii vor putea economisi chiar şi peste 7.000 RON / an academic.

„Încă un aspect special este că legitimaţiile vor avea un vizual unic şi dedicat universităţii noastre. Legitimaţiile cu acest vizual vor fi emise numai pentru studenţii UMFCD. Un alt avantaj oferit de legitimaţiile UMFCD-ISIC este acela că, începând cu anul academic viitor, vor conţine şi elementele noului proiect al Instituţiilor Europene denumit European Student Card”, a mai transmis instituţia. Astfel, legitimaţia UMFCD-ISIC va avea mai multe funcţionalităţi şi le va fi de ajutor studenţilor în toate activităţile lor, nemaifiind nevoie să existe câte o legitimaţie în parte pentru fiecare dintre activităţi.

Instituţia precizează că legitimaţiile se obţin în mod gratuit, iar în perioada următoare, toate legitimaţiile vor ajunge în mod fizic la secretariatele facultăţilor din UMFCD de unde vor putea fi ridicate de studenţi.

De asemenea, după ridicare legitimaţia va putea fi folosită şi în format digital prin aplicaţia de mobil ISIC.

 

news.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *