Spitalul Județean de Urgență Deva caută firmă de pază

Spitalul Județean de Urgență Deva caută firmă de pază. 2.233.800 de lei este valoarea contractului de servicii. Acestea urmează a fi prestate timp de trei ani, de la data încheierii contractului.

„Se va încheia acord cadru cu 3(trei) operatori economici. Autoritatea contractantă  va încheia  contracte subsecvente  cu ofertantul câştigător din momentul semnării acordului cadru până la sfârşitul  perioadei de valabilitate a acordului- cadru”, arată documentul.

Obiectul contractului îl constituie  asigurarea pazei şi protecţiei Spitalului Județean de Urgență Deva si a bunurilor sale, prevenirea si limitarea furturilor de orice natura, a distrugerilor, incendiilor si a altor acțiuni producătoare de pagube materiale, precum si protejarea persoanelor  internate, a persoanelor care se afla in incinta spitalului si a personalului angajat al spitalului.

 

Data limită pentru depunerea ofertelor este 26 aprilie. Astfel, se va asigura paza porții principale, a unității de primiri urgențe. un post de pază este la intrarea principal în policlinică, la poarta de acces dinspre strada Împăratul Traian sau alte zone din perimetrul spitalului respectiv Zona containerelor, stocator oxigen. Un alt post de pază va fi la poarta clădirii „Policlinica Dacia” str. M. Eminescu, la poarta  de acces Clădire secție Pediatrie , str. M. Kogălniceanul. Dacă secția Pediatrie va fi mutată în noua locație, postul se va putea reloca.

 

Monika BACIU

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *