Teren concesionat cu 2,6 lei/mp/an

Peste 1500 de metri pătrați de teren încearcă să concesioneze Primăria Vulcan. Suprafața de teren este situată în Pasul Vâlcan, acolo unde ar putea să fie realizat un pump track. Preţul de pornire al licitaţiei este de 2,60 lei/mp/an, iar durata concesiunii este de 49 ani.

“Se doreşte amenajarea unui parc “PUMP TRACK” care se adresează tuturor iubitorilor de sport cu vârste cuprinse între 5-60 ani ( role, skate, longboard, trotinete şi biclete). În conformitate cu  PUZ-ul aprobat zona este pretabilă dezvoltării turismului şi permite construirea de case de vacanţă şi pensiuni, parcuri care să susţină dezvoltarea acestei ramuri economice în municipiul Vulcan”,  spune Gheorghe Ile, primarul municipiului Vulcan.

Asociația “ACTIV” Hunedoara este cea care va realiza noua zonă de agrement sportiv în Pasul Vâlcan. Pump track-ul este o zonă destinată bicicliștilor și nu numai. Pump track-ul este o pistă cu o suprafață specială, ondulată și colțuri curbate. Este vorba despre o buclă sau un complex de bucle. Poate fi folosit ca loc de recreere sau pentru antrenamentele profesionale ale riderilor avansați.

 

Monika BACIU

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *