Locuri de muncă pentru persoanele cu studii medii

12 posturi sunt scoase la concurs de Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului Hunedoara. Instituția  organizează concurs pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a mai multor funcții contractual vacante. Posturile sunt pentru persoanele cu studii medii.

Astfel, au fost scoase la concurs cinci posture de infirmieră. Este vacant câte un post la centrele de îngrijire pentru persoanele adulte și cu dizabilități de la Brănișca, Păclisa, Brad.

Candidații trebuie să aibă studii generale (dovedite cu acte de studii care atestă absolvirea învățământului general obligatoriu); curs de infirmiere; vechime la nivelul studiilor necesare ocupării postului: minimum 6 luni.

Tot cinci posturi de îngrijitoare sunt vacante. Astffel este vacant câte un post de îngrijitoare la centrele de îngrijire pentru persoanele adulte și cu dizabilități de la Brănișca, Păclișa, Brad. Două posturi sunt vacante la Centrul de îngrijire și asistență pentru persoane adulte cu dizabilități Geoagiu. Persoanele care vor să își depună dosarul trebuie să aibă studii generale (dovedite cu acte de studii cere atestă absolvirea învățământului general obligatoriu); nu necesită vechime.

Mai este disponibil un post de spălătoreasă în cadrul Centrului de Îngrijire și Asistență pentru persoana adulte cu dizabilități Uricani. Pentru acest post sunt necesare studii generale (dovedite cu acte de studii care atestă absolvirea învățământului general obligatoriu);

În data de 9 septembrie 2021, ora 11:00 este programată proba scrisă, iar data și ora interviului vor fi comunicate ulterior.

 

Monika BACIU

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.