Locuri de muncă pentru persoanele cu studii medii

Șase posturi sunt vacante la nivelul DGASPC Hunedoara. Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului Hunedoara organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a funcţiilor contractuale, vacante, de infirmieră în cadrul Centrului de Îngrijire și Asistentă pentru Persoane Adulte cu Dizabilități Nr. 2 Brad (2 posturi); îngrijitoare (3 posturi). Este un post în cadrul Centrului de Îngrijire și Asistență pentru Persoane Adulte cu Dizabilități Brad și două posturi în cadrul Centrului de Îngrijire și Asistență pentru Persoane Adulte cu Dizabilități Geoagiu. Totodată, DGASPC Hunedoara a mai scos la concurs un post de muncitor calificat (bucătar) treapta IV în cadrul Centrului de Îngrijire și Asistență pentru Persoane Adulte cu Dizabilități Geoagiu.

Pentru postul de infirmieră în cadrul Centrului de Îngrijire și Asistentă pentru Persoane Adulte cu Dizabilități Nr. 2 Brad (2 posturi) sunt necesare studii generale (dovedite cu acte de studii care atestă absolvirea învățământului general obligatoriu); curs de infirmieră; și vechime la nivelul studiilor necesare ocupării funcției minimum 6 luni. Pentru postul de îngrijitoare sunt necesare studii generale (dovedite cu acte de studii care atestă absolvirea învățământului general obligatoriu) și nu se solicită vechime.

Pentru postul de muncitor calificat (bucătar) treapta IV în cadrul Centrului de Îngrijire și Asistență pentru Persoane Adulte cu Dizabilități Geoagiu sunt necesare studii generale (dovedite cu acte de studii care atestă absolvirea învățământului general obligatoriu/școală profesională/studii medii; calificare – bucătar și nu se solicită vechime. Concursul va avea loc în data de 28 iunie.

 

Monika BACIU

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *