L-ați văzut? Ciprian este căutat de familie

UPDATE – Potrivit informaților primite la IPJ Hunedoara, tânărul de 18 ani dat dispărut în data de 15 noiembrie a fost găsit în cursul zilei de miercuri, 16 noiembrie și pentru că se simțea rău a fost chemată o ambulanță la sediul Poliției Municipiului Brad.

La data de 15 noiembrie 2022, Poliția Municipiului Brad a fost sesizată de o femeie din comuna Luncoiu de Jos cu privire la faptul că fiul său, SUCIU CIPRIAN VASILE (foto), de 18 ani, a plecat voluntar de la domiciliu şi nu i-a mai răspuns la telefon.

Tânărul prezintă următoarele semnalmente: înălțime 1,70-1,72 m., greutate 65 kg., tuns scurt, păr blond, ochi căprui, culoarea tenului deschisă, iar la momentul plecării se presupune că purta o geacă de culoare neagră și pantalon de trening.

Din momentul primirii sesizării, poliţiştii hunedoreni au demarat activităţi specifice în scopul depistării tânărului plecat voluntar.

Poliţiştii continuă activităţile investigative şi de căutare şi le solicită tuturor celor care deţin informaţii utile depistării celei în cauză să apeleze de urgenţă Poliţia la numărul unic 112.

 

IPJ Hunedoara

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *