Locuri de muncă vacante la DGASPC Hunedoara

Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului Hunedoara organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a funcţiilor contractuale, de execuție, vacante. Sunt disponibile 10 posturi pentru persoane cu studii medii.

Astfel, se caută îngrijitoare în cadrul Centrului de îngrijire și asistență pentru persoane adulte cu dizabilități nr. 2 Brad – 1 post. Sunt șase posturi de infirmieră vacante. Două în cadrul Centrului de îngrijire și asistență pentru persoane adulte cu dizabilități nr, 1 Petrila și patru posturi în cadrul Centrului respiro pentru persoane adulte cu dizabilități Petroșani.

Se mai organizează concurs pentru ocuparea câte unui post de muncitor calificat (șofer), treapta I în cadrul Rețelei de case familiale Orăștie, muncitor calificat (bucătar), treapta III în cadrul Rețelei de case familiale pentru copii cu dizabilități Hunedoara și muncitor calificat (întreținere), treapta IV în cadrul Centrului de îngrijire și asistență pentru persoane adulte cu dizabilități Geoagiu.

Pentru postul de îngrijitoare, candidații trebuie să aibă studii generale (dovedite cu acte de studii care atestă absolvirea învățământului general obligatoriu). Pentru postul de infirmieră se solicit studii generale (dovedite cu acte de studii care atestă absolvirea învățământului general obligatoriu); curs de infirmieră și vechime la nivelul studiilor necesare ocupării funcției de minimum 6 luni.

Candidații care optează pentru postul de șofer trebuie să aibă studii generale (dovedite cu acte de studii care atestă absolvirea învățământului general obligatoriu)/școală profesională/studii medii; permis de conducere: categoriile B și C; și vechime de cel puțin 9 ani.

În ceea ce privește postul de bucătar sunt necesare studii generale (dovedite cu acte de studii care atestă absolvirea învățământului generai obligatoriu)/școală profesională/studii medii; calificare – bucătar și vechime de cel puțin 3 ani.

Proba scrisă este programată pentru data de 24 noiembrie, iar data și ora interviului vor fi comunicate ulterior.

 

Monika BACIU

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.