Lotul 3 al Autostrăzii A1 Lugoj-Deva – Un frumos muzeu de 21 de km

Azi se împlinesc 15 zile de când lotul 3 al Autostrăzii A1 Lugoj-Deva putea fi inaugurat. Asociația Pro Infrastructura critică atitudinea ministrului Cuc și directorului CNAIR, care se întrec în explicații aiuritoare.

”În timp ce șoferii își riscă în continuare viața pe drumurile naționale (DN7 și DN68A) extrem de periculoase, aglomerate și cu o calitate execrabilă a asfaltului, ministrul Transporturilor Cuc și directorul CNAIR Scarlat se întrec în explicații aiuritoare!

Ultima se referă la perioada de garanție a lucrărilor. Chiar și cei doi indivizi recunosc că autostrada e circulabilă, însă doar în condițiile în care constructorul acceptă o extindere a garanției de la 4 la 10 ani. Este greu de înțeles cum tronsonul nu este bun pentru trafic dacă antreprenorul garantează 4 ani, însă brusc devine apt dacă se oferă 10…

Cert este că avem un frumos muzeu de 21 de km… în timp ce autoritățile își măsoară orgoliile la televizor! Cât va mai dura bătaia de joc față de șoferi și față de banul public?!

În intervalul sfârșit de 2016-vara lui 2018, același Cuc a ținut închisă 3 luni secțiunea Traian Vuia-Margina din Autostrada A1 până la finalizarea șanțurilor, iar lotul 3 din Autostrada A10 Sebeș-Turda a stat închis 8 luni pe motiv că se „alunecă ca pe gresia din baie”. Nu putem decât să vă informăm și să contorizăm încă o rușine națională!”, spun cei din Asociația Pro Infrastructura.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *