Deva: A fost accidentat în timp ce traversa strada prin loc nepermis

În data de 26.08.2019, ora 15:06, Poliția Muicipiului Deva a fost sesizată prin SNUAU 112, cu privire la faptul că pe bulevardul 22 Decembrie, s-a produs un accident rutier soldat cu rănirea unei persoane.

Poliţiştii ajunşi la faţa locului au constatat că, o tânără în vârstă de 27  ani, din municipiul Deva, în timp ce conducea un autoturism pe bulevardul 22 Decembrie din municipiul Deva, din direcția Sibiu spre Arad, a surprins și accidentat un pieton în vârstă de 27 ani, din municipiul Hunedoara, care s-a angajat în traversarea bulevardului prin loc nepermis și nemarcat.

În urma accidentului a rezultat rănirea ușoară a pietonului fiind transportat la spital în vederea acordării de îngrijiri medicale.

Conducătorului auto cât și victimei le-a fost recoltată câte o probă biologică de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.

În cauză, poliţiştii au întocmit dosar penal pentru infracţiunea de vătămare corporală din culpă.

Pentru a nu fi implicaţi în evenimente nedorite, poliţiştii le recomandă conducătorilor auto să circule cu viteză redusă şi atenţie sporită, să respecte indicaţiile semafoarelor şi ale poliţiştilor rutieri şi să semnalizeze din timp intenţia de schimbare a benzii de rulare.

Pentru a preîntâmpina producerea unor evenimente rutiere, poliţiştii le recomandă, de asemenea, conducătorilor de autovehicule, să păstreze în mers o distanţă suficient de mare faţă de vehiculul din faţă, pentru a putea opri în condiţii de siguranţă!

 

IPJ Hunedoara

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.