Lotul de cadeți de lupte libere al  Statelor Unite ale Americii a vizitat Cetatea Devei  și s-a relaxat la Aqualand

Lotul masculin de cadeți de lupte libere al USA s-a aflat pentru două zile la Deva. Luptătorii au poposit aici pentru un antrenament comun cu sportivii secției de lupte libere din cadrul Liceului cu program Sportiv ,,Cetate” Deva, antrenați de Liviu Suraj Moravan, Gheorghe Văcărașu și Ioan Ailincăi, în drumul lor spre Turneul Internațional de Lupte care se desfășoară la București, sub egida United World Wrestling.

Lotul de cadeți de lupte libere al  Statelor Unite ale Americii este antrenat de românul Laurențiu Palade, fost sportiv de performanță la lupte libere, care a plecat în USA în urmă cu mai bine de 25 de ani.

Aflați în orașul nostru, sportivii au vizitat Cetatea Devei. Ei au fost interesați să cunoască istoria fortăreței și a municipiului nostru.

Când ghidul le-a povestit că Cetatea Deva a fost una dintre cele mai importante fortificații medievale din Translivania, oaspeții și-au amintit de filmele cu Dracula.

Sportivii din USA au primit din partea Primăriei Municipiului Deva câte o diplomă cu titlul onorific de ,,Străjer al Cetății”.

Băieții s-au relaxat apoi la complexul Aqualand, aflat la poalele Cetății Devei.

Ei au plecat de la noi cu amintiri frumoase pe care au spus că le vor împărtăși prietenilor, pe care îi vor sfătui să vină să viziteze Deva.

Luptătorii americani au promis că vor reveni în orașul în care Cetatea este un străjer de nădejde.

 

Compartiment Comunicare, Promovare Imagine

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *