Lucian Heiuș validat de PNL Hunedoara pentru postul de secretar de stat la Ministerul Finanțelor Publice

Lucian Heiuș este propunerea hunedoreană pentru un post de secretar de stat în Ministerul Finanțelor Publice. El a fost validat în ultima ședință a Biroului Politic Județean Hunedoara al PNL, care a avut loc la începutul acestei săptămâni. Următorii pași sunt transmiterea procesului verbal de validare și a CV-ului lui Lucian Heiuș la București, la Comisia Națională din PNL, după care premierul Florin Cîțu va face numirea sa ca secretar de stat în Ministerul Finanțelor.

Reamintim faptul că fostul lider al PNL Hunedoara, Lucian Heiuș – fost director al Finanțelor Publice din județul Hunedoara dar și la Direcția Regională a Finanțelor Publice, apoi deputat în Parlamentul României – a fost chiar la un pas de a deveni ministru al Finanțelor Publice într-o formulă de guvern propusă în primăvara anului trecut.

Heiuș a declarat că este onorat de această propunere și consideră că, din poziția de secretar de stat la Ministerul Finanțelor, poate sprijini proiectele de dezvoltare ale județului Hunedoara.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *