Lucrări de reparații efectuate de autoritățile sârbe la ecluza Hidrocentralei Porțile de Fier I. Trafic întrerupt temporar

Autoritatile sârbe au informat Inspectoratul Teritorial al Politiei de Frontiera Timisoara cu privire la efectuarea unor lucrări de reparații ale ecluzei Hidrocentralei Porțile de Fier I în cursul zilei de azi, 26.12.2020, în intervalul orar 09.00 14.00. Astfel, traficul prin Punctul de Trecere a Frontierei Porțile de Fier I se suspendă în intervalul de timp menționat.

În acest sens, recomăndam participanților la trafic utilizarea celorlalte puncte de trecere de la granița comună româno-sârbă.

Vă informăm că Inspectoratul Teritorial al Poliției de Frontieră Timisoara ține permanent legătura cu autoritățile sarbe și va dispune toate măsurile aflate în competență, astfel încât, controlul de frontieră să se desfăşoare fluent și operativ.

De asemenea, recomandăm participanţilor la trafic consultarea aplicației „Trafic Online” disponibilă pe site-ul: https://www.politiadefrontiera.ro/ro/traficonline/.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.