Lucrările la ANL-ul din Geaogiu au fost inspectate

Oficialii Agenției Naționale pentru Locuințe s-au aflat pe șantiere pentru monitorizarea obiectivelor ANL în execuție. Reprezentanții ANL au verificat stadiul lucrărilor din amplasamentele de la Geaoagiu și Cugir, județul Alba. La Geoagiu se construiesc 30 de apartamente cu o valoare contractată de 3.887.557,42 lei (inclusv TVA)

„Cele două proiecte sunt implementate prin „Programul de construcții locuinţe pentru tineri, destinate închirierii”, program ce se adresează tinerilor cu vârste cuprinse între 18 și 35 de ani. Locuinţele (apartamente) sunt construite pe terenuri puse la dispoziţia Agenției de către autorităţile publice locale/centrale, cu drept de folosinţă gratuită pe întreaga perioadă de realizare a investiţiilor. De asemenea, consiliile locale asigură utilităţile și dotările tehnico-edilitare necesare. După finalizarea lucrărilor, acestea sunt predate autorităților publice locale/centrale în vederea administrării și repartizării către tinerii care îndeplinesc criteriile de acces. Sumele necesare finanțării programului se asigură de la bugetul de stat, prin bugetul MLPDA din bugetele locale, precum și din alte surse legal constituite”, arată oficialii ANL.

30 de apartamente pentru tineri se află în execuție în str. Calea Romanilor, proiectul fiind derulat de Agenția Națională pentru Locuințe (instituţie aflată sub autoritatea Ministerului Lucrărilor Publice, Dezvoltării și Administrației) prin „Programul de construcții locuinţe pentru tineri, destinate închirierii”.

Locuinţele (apartamente) sunt construite pe terenuri puse la dispoziţia Agenției de către autorităţile locale/centrale, cu drept de folosinţă gratuită pe întreaga perioadă de realizare a investiţiilor. După finalizarea lucrărilor, acestea sunt predate autorităților publice locale în vederea administrării și repartizării către tinerii care îndeplinesc criteriile de acces.

 

Colaborator

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *