Lucrările la autostrada Lugoj-Deva se opresc pentru o săptămână

Până în 8 octombrie, lucrările la lotul 4 al autostrăzii Lugoj-Deva sunt din nou în repauz, se arată într-un comunicat de pe rețelele de socializare a Direcției Regionale de Drumuri și Poduri Timișoara.

”În luna septembrie, pe șantierul Lotului 4 al autostrăzii A1 Lugoj – Deva, antreprenorul a făcut câteva lucrări importante, centrul atenției fiind în continuare zona versantului Șoimuș. S-a lucrat la umplutura rampei de acces C2 a pasajului din nodul Șoimuș (conexiunea cu autostrada Deva – Orăștie) și s-au asfaltat, în mare parte, 3 din cele 4 bretele care vor asigura relațiile de circulație în nodul Șoimuș. Lucrări ample au fost și cele de așternere a stratului de uzură pe sectorul din zona carierei Brănișca. Totodată, au continuat lucrările pentru siguranța circulației, montarea de parapet de protecție și a elementelor de semnalizare rutieră pe drumul județean deviat. Pe pasajul din nodul rutier Șoimuș s-au montat atât parapetul de protecție, cât și panourile fono-absorbante, iar la Centrul de Întreținere Șoimuș au continuat lucrările la finisajele interioare și s-a montat bazinul pentru rezerva de apă. În zona versantului Șoimuș, antreprenorul a demarat execuția zidului de sprijin din pământ armat și dinspre stația de asfalt din zona pasajului de la km 96+365.
În perioada 1 – 8 octombrie, echipele antreprenorului se vor afla în perioada de repaus.”

 

Notă: postările de la rubrica „faceNEWS” sunt preluate ca atare, fără modificări, de pe paginile de facebook ale autorilor.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *