Familia, nucleul de bază al societății

Cuplurile de aur ale municipiului Petroșani au fost premiate. Într-o perioadă în care valorile tradiționale sunt prinse într-o amplă dezbatere, mai multe cupluri din Petroșani ne demonstrează că prin respect, iubire și înțelegere, orice obstacol pe care viața ni-l așterne în cale poate fi depășit.

Premierea celor mai longevive cupluri ale municipiului Petroșani a avut loc într-o zi simbolică, de Ziua Internațională a Persoanelor Vârstnice.

“Este ziua dumneavoastră și vreau să vă urez “La mulți ani cu multă sănătate” și să vă bucurați alături de cei dragi, cât mai mult timp de acum înainte. Trăim vremuri complicate, însă dumneavoastră sunteți exemplul viu al faptului că principiile fundamentale, creștine ale poporului român sunt cele mai importante.

Faptul că dumneavoastră ați ajuns la 50, respectiv 60 de ani de căsnicie este o performanță”,  a spus Tiberiu Iacob Ridzi, primarul municipiului Petroșani.

13 cupluri au fost premiate pentru 50 de ani de căsnicie, iar alte trei cupluri au fost premiate pentru 60 de ani de căsnicie.

 

 

Monika BACIU

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *