Luni, ultima zi în care se pot achita impozitele și taxele locale fără penalități

Primăria Municipiului Deva – Direcția Impozite și Taxe Locale reamintește contribuabililor persoane fizice și juridice că luni, 2 octombrie 2017, este ultima zi în care pot achita impozitele locale aferente semestrului al II-lea, pentru a evita plata majorărilor de întârziere.

Scadența pentru semestrul al II-lea este data de 30 septembrie 2017, dar, potrivit legislației în vigoare, când ultima zi a unui termen cade într-o zi nelucrătoare, termenul se prelungește până în prima zi lucrătoare care urmează.

Din 3 octombrie, devenii care nu și-au achitat impozitele aferente semestrului al II-lea al anului vor plăti majorări de întârziere de 1% pe lună sau fracțiune de lună din cuantumul obligațiilor fiscale principale neachitate la termen, conform Codului de procedură fiscală.

Plata taxelor și impozitelor locale se poate face atât la ghișeul Serviciului Impozite și Taxe Locale Deva – în numerar sau cu cardul, cât și online, pe portalul ghiseul.ro.

Toate informațiile despre vizualizarea și plata online a obligațiilor fiscale datorate la bugetul local sunt disponibile pe site-ul oficial al Primăriei Municipiului Deva – www.primariadeva.ro.

 

Biroul de presă

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *