Lupeni: Teren și clădire pentru potențialii investitori

După ani de căutări, a fost identificat proprietarul fostei mori din Lupeni. Numai că acesta nu se mai află în viață. De ani de zile, autoritățile locale de la Lupeni încearcă să îl identifice pe proprietarul unei clădiri aflate într-o stare avansată de degradare. Acesta a fost identificat, însă este decedat. Acum, un lichidator judiciar caută să vândă un complex de clădiri aflate chiar la intrarea în localitate.

Moara este scoasă la licitație. Dacă ar fi cineva să fie interesat de această moară, poate participa la licitație. Acolo sunt 10.000 de metri pătrați care sunt scoși la licitație la un preț destul de bun, dar acolo ar fi o zonă foarte bună pentru investitori. Proprietarul clădirii a murit, a avut o firmă care a intrat în faliment și lichidatorul a scos la licitație bunurile”,  a declarat Lucian Resmeriță, primarul municipiului Lupeni.

Trei clădiri și suprafețe betonate de 10.000 de metri pătrați sunt scoase acum la licitație. Prețul este de circa 400.000 de lei pentru întregul ansamblu, care se pretează pentru a derula diferite activități economice.

“Sunt trei clădiri, e moara veche care trebuie dărâmată, dar mai sunt clădiri funcționale și parțial sunt închiriate. Având 10.000 de mp betonați se poate face orice. Toate utilitățile se află acolo”,  a mai spus sursa citată.

Clădirea este chiar la intrarea în oraș și se degradează pe zi ce trece tot mai mult. Interiorul clădirii a ajuns depozit de gunoi, iar pereții mai au puțin și se dărâmă.

 

Monika BACIU

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *