Mafia politico-sindicală îngroapă CEH

Președintele Sindicatului Noroc Bun, Adrian Jurca, reacționează după decizia Înaltei Curți de Casatie și Justiție care a anulat recursul sindicatului în dosarul insolvenţei Complexului Energetic Hunedoara. Adrian Jurca susține că s-a luptat pentru menținerea societății energetice în funcțiune. Ba mai mult, acesta precizează că mafia politico-sindicală vrea falimentarea societății.
„Atât am putut. Am salvat locurile de muncă ale minerilor 2 ani și 4 luni!
Din 5 ianuarie 2016 am început lupta pentru blocarea intrării în insolvenţă a CEH, practic a falimentului, prin intermediul Sindicatului ,,Noroc Bun”. Iată au trecut de atunci 2 ani și 4 luni. Am avut împotriva mea şi a organizaţiei sindicale toată mafia politico-economică din judeţul Hunedoara. Dar am reuşit  peste doi ani să menţinem în viaţă mineritul”, susține Adrian Jurca, președintele Sindicatului Noroc Bun.
Decizia de astăzi a Înaltei Curți de Casatie și Justiție va duce la intrarea în faliment a Complexului Energetic Hunedoara.
„Astăzi , se pare, încă nu este oficial, ÎCCJ a respins recursul nostru. Asta înseamnă că în 2-3 luni de zile CEH va intra în faliment, oamenii vor trece în şomaj. Am făcut tot ce am putut. Mulţumesc instanţelor de judecată de la Tribunalul Hunedoara, Curtea de Apel Alba Iulia şi ÎCCJ care au judecat acest dosar cu gândul la oameni, la locurile lor de muncă dar şi la importanţa CEH în Sistemul Energetic Naţional”, mai subliniază liderul de sindicat, care acuză si oamenii politici din județul Hunedoara pentru faptul că nu s-au implicat în salvarea societății.
După ce Curtea de Apel Alba Iulia va relua judecarea dosarului există două variante: fie se admite intrarea în insolventa a CEH, fie este respinsa cererea.
Monika BACIU

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *