Mai multe cabinete ale Ambulatoriului din Hațeg vor fi modernizate

Mai multe cabinete ale Ambulatoriului din Hațeg vor fi modernizate. Un contract în valoare de 7.338.033 lei a fost scos la licitație și constă în furnizarea de echipamente medicale pentru Spitalul Orăşenesc Haţeg, respectiv pentru cabinetele de radiologie, obstetica- ginecologie, chirurgie, medicină internă, dermatologie şi ORL, în cadrul proiectului ,, Modernizarea Ambulatoriului integrat de specialitate a Spitalului Orăşenesc Haţeg prin dotare şi echipare”. Achiziţia se realizează pe 9 loturi. Contractul presupune inclusiv transportul echipamentelor, instalare, punere în funcţiune, instruire personal şi service în perioada de garanţie.

„Acest contract are ca scop final nu doar echiparea și dotarea Ambulatoriului ci și asigurarea de servicii medicale noi și complexe la standarde europene, asigurarea reducerii timpului de diagnosticare și tratament, reducerea numărului de pacienți redirecționați către alte centre medicale din alte județe cu implicații pozitive asupra gradului de sănătate a populației”, arată documentul.

Se achiziționează un computer tomograf, mamograf, aparat RX,aparate mobile cu braț, obstetrică-ginecologie nou-născuți, cabinet ORL, cabinet dermatologie, medicină internă, cabinet policlinică chirurgie

Data limită pentru depunerea ofertelor este 13 ianuarie 2022. Investiția este realizată din fonduri europene, prin Programul Operaţional Regional.

 

Monika BACIU

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.