MAIDANUL CU PESEDIȘTI: Ciolaniada din brișcă și măști în PSD Hunedoara

După ce au pierdut cu repetiție și alegerile prezidențiale, județul Hunedoara schimbându-și culoarea politică majoritară cu cea liberală, liderii PSD băștinași au pornit unii „jihadul social-democrat”, alții bălăceala în mocirla demagogiei în speranța păcălirii unui electorat care le-a tăiat din porție. Astăzi, primele două exemple.

 

PSD despre PSD: „Ați eșuat!”

Vicepreședintele CJ Hunedoara, pesedistul Sorin Vasilescu, a cerut public demisiile lui Laurențiu Nistor și Nataliei Intotero. Uluitor, iată ce spune chiar un pesedist de frunte despre ce au făcut în ultimii ani liderii PSD Hunedoara: „V-ați îndepărtat de comunități și de membrii de partid”, „Ați promovat oameni pe criterii clientelare”, „Am girat ca organizație de partid un ministru, pe cel al Românilor de Pretutindeni… (…) Iată că Românii de Pretutindeni ne-au arătat încântarea și mulțumirea”, „PSD HUNEDOARA A EȘUAT ÎN PROGRAMUL DE GUVERNARE LA NIVEL DE JUDEȚ (s.n.)”. Poți să-l contrazici?!

 

Bobouțanu dă de pământ cu Bobouțanu!

Tot acum, după bătaia repetată luată de la liberali, începe „schimbarea la față, preventivă” și a unor edili pesediști care au preaslăvit-o pe prea puțin alfabetizata Dăncilă. Așa face, de exemplu, primarul pesedist al municipiului Hunedoara, Dan Bobouțanu, cel care a făcut-o mare Doamnă a Castelului pe Dăncilă și i-a îndemnat pe cetățenii orașului să voteze așa înfiorător candidat. Repede a postat dumnealui, pe Facebook, după ce a pierdut, rușinos, alegerile, un mesaj de patinator pe ulei politic: „E mare luptă în PSD in aceste zile! Eu….continui cu asfaltările în oraș (asta pentru că tot sunt întrebat cum comentez una…alta!)! Mulțumesc tuturor hunedorenilor care au fost la vot. Și să nu uităm…ELECTORATUL ARE ÎNTOTDEAUNA DREPTATE (s.n.)!”!!! Ei, drace!, cum așa? Adică spune Bobouțanu că pesediștii care au votat cum i-a îndemnat însuși Bobouțanu au greșit și că au dreptate votanții liberali care au câștigat și alegerile din Hunedoara? Parafrazând întrebarea pusă în campaniei tulburatei Viorica Dăncilă, l-am întreba și noi pe primarul pesedist Dan Bobouțanu: „Care este formula pentru aria… demagogiei?!”. Rămâne, evident, PI data viitoare!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *