IMEDIAT: Meciul Sporting Lisabona – Steaua, în direct pe PRO TV și Dolce Sport

Meciul de fotbal dintre Sporting Lisabona şi FCSB, în turul playoff-ului UEFA Champions League, va fi transmis în direct, marţi, de la ora 21.45, de Pro TV şi Dolce Sport 1.

FCSB s-a calificat pentru a doua oară consecutiv în playoff-ul Champions League, iar după tentativa de anul trecut cu Manchester City se vor lupta cu Sporting Lisabona, echipa cu trei campioni europeni – Rui Patricio, Adrien Silva şi William Carvalho, informează Pro TV.

Cu un lot evaluat la 200 de milioane de euro, Sporting este a treia echipă a Portugaliei, cu un buget anual de 90 de milioane de euro, de 8 mai mare decât cel al vicecampioanei României.

În ultimul sezon, Sporting s-a bătut de la egal la egal cu Real Madrid. FCSB este ultima echipă din România care a jucat în grupele UEFA Champions League în 2013. Calificarea înseamnă o miză de aproape 30 de milioane de euro, iar steliştii vin după cea mai intensă campanie de achiziţii a ultimilor ani, transferându-i pe campionii Dragoş Nedelcu şi Romario Benzar alături de liderul precedentei campioane, Constantin Budescu.

Pro TV va transmite meciurile echipelor româneşti din UEFA Champions League şi Europa League. Returul FCSB – Sporting Lisabona va fi transmis în direct la Pro TV miercuri, 23 august, de la 21.45.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.