IMEDIAT: Meciul Sporting Lisabona – Steaua, în direct pe PRO TV și Dolce Sport

Meciul de fotbal dintre Sporting Lisabona şi FCSB, în turul playoff-ului UEFA Champions League, va fi transmis în direct, marţi, de la ora 21.45, de Pro TV şi Dolce Sport 1.

FCSB s-a calificat pentru a doua oară consecutiv în playoff-ul Champions League, iar după tentativa de anul trecut cu Manchester City se vor lupta cu Sporting Lisabona, echipa cu trei campioni europeni – Rui Patricio, Adrien Silva şi William Carvalho, informează Pro TV.

Cu un lot evaluat la 200 de milioane de euro, Sporting este a treia echipă a Portugaliei, cu un buget anual de 90 de milioane de euro, de 8 mai mare decât cel al vicecampioanei României.

În ultimul sezon, Sporting s-a bătut de la egal la egal cu Real Madrid. FCSB este ultima echipă din România care a jucat în grupele UEFA Champions League în 2013. Calificarea înseamnă o miză de aproape 30 de milioane de euro, iar steliştii vin după cea mai intensă campanie de achiziţii a ultimilor ani, transferându-i pe campionii Dragoş Nedelcu şi Romario Benzar alături de liderul precedentei campioane, Constantin Budescu.

Pro TV va transmite meciurile echipelor româneşti din UEFA Champions League şi Europa League. Returul FCSB – Sporting Lisabona va fi transmis în direct la Pro TV miercuri, 23 august, de la 21.45.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *