E scris în stele – miercuri, 16 august 2017

Aspectarea celestă activă a acestei zile este prezentată de pătrarul Lunii din Gemeni cu Mercur din zodia Fecioarei. Acest eveniment planetar, relativ disonant, ne poate provoca stări de indispoziţie, agitaţie, îngrijorare, nehotărâre, indiscreţie şi lipsă de concentrare mentală. Cheia remedierii acestor predispoziţii astrologice mai nefaste stă în dezvoltarea personală a unor valori şi atitudini ce ţin de amabilitate, adaptabilitate, sociabilitate, amiabilitate şi blândeţe.

Acum să vedem ce pregătesc astrele pentru fiecare zodie, în parte:

 

BERBEC: Veţi avea o stare lăuntrică mai idealistă şi visătoare. Nu este indicat să vă ocupaţi de afaceri ce necesită o atitudine mai pragmatică şi pământeană. Fiţi mai atenţi cu sănătatea, dar şi în chestiuni ce ţin de deplasări.

 

TAUR: Încercaţi să fiţi mai cruţători cu resursele voastre financiare. Nu este o zi favorabilă pentru planuri de ordin financiar. În dragoste se pot ivi unele neînţelegeri cu persoana iubită, insă, abordabile cu puţin tact.

 

GEMENI: Astrele vă indică mai sensibili, romantici şi imaginativi. Este o zi benefică pentru a vă dărui artei, literaturii şi frumosului. Se pot prezenta unele discuţii în contradictoriu cu familia. Nu este o zi fastă pentru relocări.

 

RAC: Veţi dispune de o concentrare mentală şi emoţională ceva mai slabă. Este absolut necesar să fiţi mai atenţi şi concentraţi în sarcinile zilei. Nu este o zi fastă pentru călătorii, învăţare şi discuţii serioase.

 

LEU: Relaţiile amicale vor cunoaşte o natură ceva mai schimbătoare pentru această zi. Nu vă încredeţi prea mult în promisiunile prietenilor. În plan financiar se pot releva unele încurcături, aşadar, fiţi ceva mai atenţi cu banii.

 

FECIOARA: Unele întâmplări legate de latura profesiei vă vor cam dezamăgi, iar relaţionarea cu şefii va fi mai confuză. Încercaţi să nu vă împărţiţi ,,în zece locuri deodată” şi adoptaţi o atitudine ceva mai organizată.

 

BALANŢA: Puteţi fi intoxicaţi cu unele veşti sau informaţii false, ori doar parţial adevărate. Fiţi, aşadar, fiţi mult mai atenţi. Încercaţi să vă concentraţi mai bine asupra sarcinilor cotidiene şi fiţi ceva mai practici.

 

SCORPION: Ar fi indicat să vă ancoraţi mai stabil latura emoţională, controlându-vă ieşirile nepotrivite. Fiţi mai atenţi cu banii şi încercaţi să ajungeţi şi la un acord cu prietenii. Anumite planuri de viitor pot cunoaşte un blocaj.

 

SĂGETĂTOR: Relaţia cu persoana iubită va cunoaşte o implicare mai fluctuantă şi  nesatisfăcătoare. Este indicat să vă puneţi la punct orice eventuală neînţelegere apărută. În carieră nu vă asumaţi prea multe responsabilităţi.

 

CAPRICORN: Se pot ivi unele tulburări în activitatea de la locul de muncă. Nu este nimic foarte grav… Doar supărător. Nu este o zi fastă pentru învăţare, testări şi călătorii, aşadar vă recomand să amânaţi aceste activităţi pentru o altă zi.

 

VĂRSĂTOR: Vă puteţi lovi de unele neplăceri în dragoste şi treburi ce ţin de popularitate. Din păcăte, se prea poate să nu fiţi apreciaţi la justa voastră valoare. Există un minor risc de accidente cauzate de neatenţie.

 

PEŞTI: Relaţionarea cu familia nu va fi tocmai foarte grozavă în această zi. Încercaţi, cu mai multă înţelegere, să depăşiţi aceste impasuri. Nu este o zi favorabilă pentru tranzacţii, negocieri şi afaceri, în general.

 

Să nu uitaţi că astrele predispun, dar voi dispuneţi!

Andrei SORA

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *