Manevra iresponsabilă a unui șofer din Deva a făcut trei victime

Un șofer din Deva, în vârstă de 61 de ani, ce se deplasa din direcția Deva spre Hunedoara, a făcut o manevră de întoarcere, de pe banda I, pe banda II de circulație, fără să se asigure și a fost lovit de un autoturism care circula regulamentar. În urma impactului, a rezulat trei victime, dintre care una în stare gravă.

„La data de 29.10.2019, în jurul orei 18:00, un bărbat în vârstă de 61 de ani, din municipiul Deva, în timp ce conducea un autoturism pe DJ687, din direcția Deva spre Hunedoara, pe banda I de circulație (la km 1), a efectuat o manevră de întoarcere fără să se asigure corespunzător, fiind lovit de autoturismul condus regulamentar de un bărbat de 41 de ani, din comuna Bunila, care se deplasa pe banda II, pe aceeaşi direcţie de mers.

În urma evenimentului rutier a rezultat rănirea gravă a unui bărbat în vârstă de 38 de ani, din municipiul Hunedoara (pasager în autoturismul care circula regulamentar), precum și rănirea ușoară a unui bărbat în vârstă de 37 de ani, din Hunedoara, (pasager în autoturismul care circula regulamentar) şi a unei femei în vârstă de 64 de ani, din Deva, pasageră în autoturismul condus de bărbatul de 61 de ani.„

Oamenii legii au întocmit dosar de cercetare penală

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *