Mariana Bărbulescu, noul consilier județean

Mariana Bărbulescu (PNL) va fi noul consilier județean. Aceasta vine în locul Vetuței Stănescu. Un mandat de consilier județean de pe lista Partidului Național Liberal la alegerile locale din anul 2016 a rămas vacant, prin demisia Vetuței Stănescu. Următorul supleant pe lista de consilieri județeni a Partidului Național Liberal era Ovidiu Laurențiu Botici. Acesta nu a dorit să intre în legislativul județean.

“În urma renunțării la această calitate din partea domnului Botici Ovidiu Laurențiu, prin adresa nr. 2/08.01.2020, înregistrată la Consiliul Județean Hunedoara cu nr. 277/2020, Partidul Național Liberal – organizația județeană Hunedoara confirmă faptul că următorul supleant de pe lista sa este doamna Bărbulescu Mariana (poziția nr. 24 din lisa PNL). Renunțarea domnului Botici Ovidiu Laurențiu a fost transmisă Consiliului județean odată cu adresa menționată anterior”, arată documentul CJH.

Vetuța Stănescu este președinte – director al Casei de Asigurări de Sănătate Hunedoara. Vetuța Stănescu a fost numită, începând cu data de 20 decembrie 2019, președinte-director al CAS Hunedoara prin ordinul președintelui Casei Naționale de Asigurări de Sănătate.

În anul 2015 Vetuța Stănescu a devenit vicepreședinte al Consiliului Județean Hunedoara, funcție ocupată până în anul 2016. Apoi a devenit consilier județean. În data de 12 decembrie, Vetuța Stănescu a renunțat la calitatea de consilier județean.

Colaborator

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *