Medici militari vin în sprijinul hunedorenilor

“Uniți sub tricolor prin sănătate” se numește campania derulată de medicii unei clinici din Timișoara. Medici timișoreni vin în comuna Sălașu de Sus. Medicii Spitalului Clinic Militar de Urgență Dr. “Victor Popescu” Timișoara le vor oferi locuitorilor comunei consultații medicale gratuite.

“În data de 23 iunie, între orele 12.00 – 18.00, în comuna Sălașu de Sus din judeţul Hunedoara, la căminul cultural din localitate, o echipă medicală din cadrul unității va fi prezentă în mijlocul cetăţenilor și va acorda consultații medicale cu următoarele specialităţi: cardiologie, O.R.L., ortopedie, stomatologie, pneumologie, dermatologie, oftalmologie, gastroenterologie, medicină de familie, chirurgie. De asemenea, personalul medical de la Centrul de primire urgenţe va prezenta exerciţii demonstrative de acordare a primului ajutor”, arată o informare a Prefecturii Hunedoara.

În anul sărbătoririi Centenarului Marii Uniri, Spitalul Clinic Militar de Urgență Dr. “Victor Popescu” Timișoara a dat startul Caravanei medicale – “Uniţi Sub Tricolor prin Sănătate”. Accesul la servicii medicale specializate în mediul rural este dificil. Astfel, medicii timișoreni vin în sprijinul hunedorenilor.

 

Monika BACIU

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.