Micii pianiști din Petroșani au adus 15 premii

Pianiștii din Petroșani au cucerit podiumul la un Concurs Internațional de Pian. Concursul Internațional de Pian ,,Clara Peia” a avut loc la Lugoj, iar tinerii pianiști din Petroșani și-au adjudecat marile premii.

Valea Jiului a fost reprezentată la acest eveniment de cinsprezece pianiști, din clasele I-V ale secției de muzică de la Școlala Gimnaziale I. G. Duca din Petroșani, împreună cu profesorii Adina Stan și Aurelian Epuraș. De la acesta din urmă aveam să aflăm și noi că micii artiști din Valea Jiului au adunat exact 15 premii la acest concurs internațional de pian.

”Elevii noștri au fost la înălțime, au reprezentat comunitatea Văii Jiului cu mândrie, au cântat frumos și au fost răsplătiți. Au revenit cu 15 premii la Petroșani. În spatele acestui succes se ascund sute de ore de repetiții, o muncă titanică din partea copiilor, a profesorilor îndrumători, a părinților care au fost alături și ne-au susținut fără rezerve. Concursul a fost extrem de dificil, cu o concurență pe măsură, extrem de mare și foarte bine pregătită pentru fiecare clasă la care s-a participat în acest concurs”, a spus prof. Aurelian Epuraș.

 

Colaborator

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.