Minciuni peste minciuni la PSD

Eleonora-Carmen HĂRAU, senator PNL:

„Audiențe… Pensionarii grupelor 1 și 2, înșelați de cei de la PSD, sunt supărați și stânjeniți că i-au votat!
Cei de la PSD s-au lăudat, acum cca o săptămână, că au rezolvat problema inechității pensiilor, după ce mi-au respins proiectul meu de lege, care rezolva cu claritate, încă de acum un an, problema minerilor.
I-am somat public în nenumărate rânduri, punând presiune pe ei , din întâi mai , să voteze proiectul pesedistei Lucreția Roșca din Galați, copy-paste după al meu, rămas încă pe circuitul legislativ!

L-au votat, dar, din păcate, au modificat inițiativa pesedistei Lucreției Roșca din Galați, iar legea prevede că recalcularea pensiilor se va face începând cu 1 octombrie 2018, adică după 33 de luni față de termenul 1 ian. 2016, impus de legea 192/2015, cu perioada de recalculare de 12 luni.

Totul se transferă iar în viitor sub forma unei alte promisiuni care ține oamenii cu speranța, suficient cât să treacă și alegerile din 2019. Dar banii pe 33 luni, între 30000 și 50000 lei pe care minerii i-ar fi meritat, după lege? Ce se întâmplă cu ei?! S-au evaporat, fiind păcăleala electorală a anului 2016. Logica lor actuală este legată de altă păcăleală… Cea pentru 2019!”

 

Notă: postările de la rubrica „faceNEWS” sunt preluate ca atare, fără modificări, de pe paginile de facebook ale autorilor.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.