O grădiniță cu program prelungit va fi înființată în comuna Totești

O grădiniță cu program prelungit va fi înființată în comuna Totești. Lucrările sunt evaluate la suma de 1.740.585 lei. Amplasamentul pe care se dorește a se realiza investiția este în satul Păclișa. Aproape 500 de metri pătrați sunt disponibili pentru realizare proietctului care pe lângă corprul principal v cuprinde alei pietonale, locuri de joacă, o parcare pentru autorurisme și zone verzi.

“imobilul cu destinația grădiniță este principala construcție propusă a fi edificată în baza proiectului, care va avea următoarele folosințe ale spațiilor: două săli de grupă, una polifuncțională, hol acces, birou profesori, cabinet medical, izolator, bâăi cât și spații de deservire  a acestora”, arată documentația.

Vor fi realizate și două spații de joacă destinate preșcolarilor și acestea vor fi executate cu covor cauciucat pe o suprafață de 358,6 metri pătrați. 20 de luni are la dispoziție firma de construcții pentru a realiza lucrarea. De precizat este faptul că cele 20 de luni încep din momentul semnării contractului și după emiterea autorizațiilor necesare. Investiția este realizată prin Programul Național de Dezvoltare Locală.

Colaborator

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *