Minerii pot opta pentru vacanța low-cost pe litoral

Căsutețele minerești de la Eforie Nord rămân în administrare SNIMVJ. Societatea Națională de Închideri Mine Valea Jiului va administra, până la lichidarea completă a societății, complexul de căsuțe minerești de pe litoralul Mării Negre. Minerii din Valea Jiului pot opta, astfel, pentru a-și petrece concediul în căsuțele deținute de societate pe litoral. Pot alege astfel de cazări la prețuri mai mici, însă nici condițiile nu sunt tocmai de 5 stele.

“Sunt în administrare, vom beneficia până la finele societății de aceste căsuțe pentru angajații noștri”, a declarat Petre Drăgoescu, director tehnic SNIMVJ.

30 de căsuțe de vacanță, aflate în administrarea SNIMVJ, sunt pe litoralul Mării Negre. Compania Națională a Huilei Petroșani, societatea din cadrul căreia s-a desprins SNIMVJ, a fost la un pas să piarda căsuțele minerilor de la Eforie, din cauza datoriilor istorice. Cele 30 de casuțe de vacanță din Eforie Nord aparțin, acum, minei Paroseni, iar de-a lungul anilor au fost puse sub sechestru asigurator de Direcția Generală a Finanțelor Publice.

 

Monika BACIU

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *