MINIEDITORIAL: Servil și tălâmb, rețetă a succesului în PSD

Mai ales în ultimii ani, singura valoare profesională și morală sigură și respectată de PSD pare a fi calitatea de membru de partid servil și tălâmb.

A impus acest standard, cu prisosință, Liviu Dragnea, cel care a și schimbat guverne și lideri din propriul partid ca pe ciorapii slinoși, până i-a selectat pe cei mai „valoroși”, în sensul definit mai sus. Au susținut și proliferat acest standard toți nevertebrații gureși și fără carte din jurul liderului care șade, acum, acolo unde îi este locul, după gratii. Continuă să susțină această valoare unică și Viorica Dăncilă, ea însăși produs de cel mai scăzut nivel al sistemului de selecție social-democrat.

Acum, o ființă politică clonată, evident, tot din acest standard profesional și moral pesedist, Rovana Plumb, a mai turnat un vălău de mizerie peste imaginea României în lumea civilizată, iar PSD, prin lideri ai săi, face scut în jurul noii mizerii. Pentru că, așa cum spuneam, singura valoare profesională și morală sigură și respectată de PSD pare a fi calitatea de membru de partid servil și tălâmb, și asta vrea partidul Vioricăi Dăncilă să impună, cu sila, și în politica europeană, ca produs original românesc.

Atât.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *