Ministerul Agriculturii lansează sesiunea de depunere proiecte pentru investiţii în active fizice

Ministerul Agriculturii şi Dezvoltării Rurale a anunţat luni lansarea sesiunii de depunere proiecte din cadrul Măsurii 4 – Investiţii în active fizice, sub-măsura 4.2 – Sprijin pentru investiţii în procesarea/marketingul produselor agricole, între 8 octombrie 2021 şi 7 ianuarie 2022, alocarea financiară pentru această sesiune fiind de 182,7 milioane euro.

„Ministerul Agriculturii şi Dezvoltării Rurale anunţă lansarea sesiunii de depunere proiecte din cadrul Măsurii 4 – Investiţii în active fizice, sub-măsura 4.2 – Sprijin pentru investiţii în procesarea/marketingul produselor agricole, în intervalul: 8 octombrie 2021, ora 9.00 – 7 ianuarie 2022, ora 16.00”, informează ministerul.

Alocarea financiară pentru această sesiune este de 182,7 milioane euro, împărţită pe două componente. Astfel, sprijinul pentru investiţii de modernizare în procesarea/marketingul produselor agricole este de 143,6 milioane euro, în timp ce componenta referitoare la sprijinul pentru investiţii noi, extindere şi modernizare în procesarea/marketingul produselor agricole pentru plante proteaginoase are o alocare de 39,1 milioane euro.

Toţi cei interesaţi să acceseze fonduri europene prin submăsura menţionată au la dispoziţie gratuit pe site-ul AFIR Ghidul solicitantului şi anexele aferente acestuia, la secţiunea „Investiţii PNDR”, în vederea întocmirii documentaţiei pentru depunerea cererilor de finanţare, care se va realiza on-line, pe site-ul agenţiei, la momentul lansării sesiunii.
news.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *