Ministerul Sănătăţii a lansat licitaţia pentru achiziţia serviciilor de proiectare a Spitalului Regional din Cluj-Napoca

Ministerul Sănătăţii a lansat o licitaţie de 68,6 milioane lei (14,4 milioane euro), fără TVA, pentru achiziţia de servicii de proiectare pentru construirea spitalului regional din Cluj-Napoca, potrivit unui anunţ publicat pe platforma SICAP.

Licitaţia vizează achiziţia de ”servicii de proiectare pentru elaborarea proiectului tehnic necesar execuţiei lucrărilor aferente proiectului ”Construirea Spitalului Regional de Urgenţă Cluj” şi servicii de asistenţă tehnică”.

Durata contractului este estimată la 132 luni (11 ani), iar tipul procedurii este licitaţie restrânsă.

Media cifrei de afaceri globală pentru ultimii 3 ani financiari (2016, 2017, 2018), în cazul companiilor interesate, trebuie să fie cel puţin egală cu 68,6 milioane lei.

Ofertantul trebuie să facă dovada că a prestat, în ultimii 5 ani calculaţi până la data limită de depunere a ofertelor, servicii de proiectare pentru clădiri civile publice, în valoare cumulată de cel puţin 68,6 milioane lei, fără TVA, în cadrul a maximum 3 contracte.

Termenul limită pentru primirea ofertelor sau a cererilor de participare este 17 februarie 2020.

Potrivit estimărilor, spitalul regional de la Cluj va pune la dispoziția pacienților din zona de nord-vest a țării un număr de 849 de paturi, la care se adaugă centrele ambulatorii integrate.

 

news.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.