Ministru revoltat: “Nu accept ca structurile de stat să acționeze electoral!”

Violeta Alexandru, Ministrul Muncii:

”Că PSD răspândește, ca în toate campaniile electorale, tot felul de minciuni ca să bage spaima în alegători, nu mă surprinde. Într-o zi o să povestesc, pentru că telefonul meu este public, câte mesaje despre știri false răspândite de PSD prin țară, primesc.

Anii ‘90, frica era așa: votați cumva PNL sau PNȚ? Vin moșierii să vă ia pământurile! PSD de astăzi nu s-a schimbat deloc. Este PSDul care, de câte ori simte că pierde, împrăștie minciuni despre cum iau liberalii, capitaliștii pensioara oamenilor. #fakenews

Credeți-mă, știți cât le pasă lor de pensii? Zero! McBudăi și LOVasilescu ar ajunge să se bucure dacă s-ar pune problema să nu vă luați pensiile și salariile. Din calcule electorale. Sinistru partid, PSD! Chiar trebuie penalizat la alegeri.

PENSIILE SE PLĂTESC! Respectăm legea! O spun, încă o dată, foarte clar.

Problema mea este să opresc jocul, dacă există, al unor entități de interes național, în beneficiul PSD. Vom avea o discuție cu Poșta Română. Vă reamintesc că Dragnea semna protocol de colaborare între PSD și sindicaliștii din Poșta Română. O spun direct, în problema pensiilor, nu mă feresc să iau decizii în privința înlocuirii Poștei Române (cea care distribuie pensiile la poartă) dacă voi constata că, în loc să facă treabă, poștașii s-au apucat de politică. Despre o singură zi întârziere dacă aud, o singură problemă – îmi va fi de ajuns!

Fiecare la treaba lui. Să respectăm pensionarii. Avem destul loc să se facă politică. Nu pe spatele pensionarilor.”

 

Notă: postările de la rubrica „faceNEWS” sunt preluate ca atare, fără modificări, de pe paginile de facebook ale autorilor.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.