Ministrul Agriculturii nu vrea condică de prezență pentru fermieri

Petre Daea, ministrul Agriculturii, a fost prezent, sâmbătă și duminică, în județul Hunedoara. Ministrul a participat la un simpozion de specialitate, a vizitat o fermă din Țara Hațegului și a fost invitatul de onoare al celei de-a XVII-a ediții a expoziției- târg de bovine „Bălțata Românească” 2017, care s-a desfășurat în ultima zi a săptămânii trecute. Pe lângă aprecierile făcute pe marginea „Bălțatei românești”, Petre Daea, ministrul PSD al Agriculturii,  a comentat și unele măsuri luate de colegii săi din Guvern, printre care și obligativitatea agricultorilor sau a crescătorilor de animale de a semna condica de prezență la locul de muncă, transmițând un mesaj de temperare pentru acest exces de zel.

„Domnule ministru, ați vizitat câteva ferme din județul Hunedoara. Ați găsit și aici condică de prezență?”, a fost una dintre întrebările reporterilor.

”Sigur este o bună întrebare. Este o bună întrebare. Am discutat cu fermierii, cu oamenii care se ocupă de acest domeniu să rămânem în spațiul realității și să modificăm ceea ce este de modificat în așa fel încât lucrurile să se înțeleagă cu ușurință și să se interpreteze așa cum se cuvine”, a declarat ministrul Agriculturii.

La Băcia, Petre Daea a renunțat, în favoarea celui mai tânăr fermier, la premiul care i-a fost acordat de către administrația locală și, în plus, a discutat cu cei prezenți și a gustat din câteva dintre produsele tradiționale expuse la „Bălțata românească”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.