Ministrul Finanțelor: În guvernarea PNL, România nu mai este ţara cu cea mai mare rată a inflaţiei din UE

Ministrul de Finanţe, Florin Cîţu, afirmă că România nu mai este ţara cu cea mai mare rată a inflaţiei din Uniunea Europeană şi acuză PSD că a crescut premeditat inflaţia.

”Încă o promisiune onorată! În guvernarea PNL, România nu mai este ţara cu cea mai mare rată a inflaţiei din UE. Am promis şi ne-am ţinut de cuvânt. PSD a ţinut VOIT trei ani de zile România în topul ruşinii în UE. În guvernarea socialistă România a avut CEA MAI MARE rata a inflaţiei din UE, luna de luna. Trei ani la rând. PSD a crescut voit rata inflaţiei de la 0% la peste 5% pe an”, a scris, duminică, pe Facebook, Florin Cîţu.

Acesta afirmă că ”rata inflaţiei mare şi imprevizibila îi afectează pe românii cu venituri mici”

”Trei ani de zile, PSD a avut o politica PREMEDITATĂ de a creşte rata inflaţiei care i-a lovit tocmai pe românii cu venituri mici. Am promis că scoatem România din topul ruşinii şi am reuşit. Astfel creştem puterea de cumpărare a TUTUROR românilor. Nu ne oprim aici”, a mai scris Cîţu.

Acesta a postat şi un grafic care arată rata inflaţiei în aprilie în Uniunea Europeană, România fiind depăşită de Ungaria, Polonia şi Cehia.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *